Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Dobrodelni prijateljski boks in kickboxing trening

Člani Kluba Borilnih veščin Domžale in Nogometnega Kluba Domžale U12 so organizirali prijateljski boks in kickboxing trening v Osnovni šoli Dob.

Trening je bil zelo dinamičen, da bi bilo še zanimivejše so organizirali mešane ekipe. Nogometaši in boksarji ter kickboksarji so s takim treningom postavili višji nivo gibalne spretnosti. Na samem treningu boksa in kickboxinga je  nprimer; posameznik pri vajah za vzdržljivost naredil najmanj 100-200  sklec , kar je stalnica v Klubu borilnih veščin Domžale. Nogometaši so bili hitrejši v nogah, boksarji in kickboksarji pa v rokah, kar je odlična kombinacija za napredek.
Poleg prijateljskega treninga sta obe ekipi organizirali še Anino zvezdico v obliki hrane, na daljši rok socialno ogroženim družinam , ter s tem polepšali jesenske dni. Na treningu se je predstavnik Anine zvezdice lepo zahvalil obema ekipama za skrb potrebnim ljudem.

 

 

';